Velkommen til Verm-X Norge...

- Rene, naturlige sunnhetsprodukter og kosttilskudd til dyr

Urtene i Verm-X pellets bidrar til god tarmhygiene.

Vår tilnærming

Verm-X er en 100% naturlig, aktiv urteblanding som bidrar til å gjenopprette og opprettholde god vitalitet, et godt grunnlag for god dyrehelse. Vi bruker en unik kombinasjon av urter som bidrar til et sunt fordøyelsessystem, som et effektivt alternativ til bruk av kunstige kjemikalier. Vi tror virkelig på å ta ansvarlige valg for dyrenes velvære, så vel som for miljøet.

Verm-X er skånsom nok til å brukes hver dag, fordi den fungerer over en mer naturlig tidsperiode, i stedet for en umiddelbar rensing. Når Verm-X bruker 21 dager på å få full effekt, er belastningen på tarmen mye mildere enn for farmasøytiske alternativer.

Som et resultat av tilbakemeldingene er Verm-X-serien utviklet for å imøtekomme et bredere spekter av helsebehov for dyrene våre.

Naturlig - effektive urteblandinger, som er snillere mot både dyrene, og miljøet.

Nå har vi også kosttilskudd til mennesker

 • Soul

  Soul

  Soul er et krafttilskudd av næring. Soul gir høyt inntak av antioksidanter, økt energi, reduserer inflammasjoner på cellenivå og booster immunsystemet ditt.

  Soul kommer i eske på 30 poser.

  Les mer…
  11.06.2021 19:06
 • Bend

  Bend

  Bend er laget spesielt for å hjelpe og støtte leddene dine. Bend arbeider sammen med kroppen din for å løse problemene. Formelen er basert på vitenskap og re bygger brusken, reduserer inflammasjoner i leddene og gir økt mulighet for bevegelse og aktiviteter. Dette er virkelig ungdommelighet på pose.

  Bend kommer i eske på 30 poser.

  Les mer…
  11.06.2021 19:05
 • Bryt

  Bryt

  BRYT er spesielt formulert til å tilføre spesifikke næringsstoffer til hjernen din. Hjernen trenger næringstilskudd for å fungere optimalt og holde seg på toppen. Bryt består av naturlige ingredienser som skaper synergi og fører til økt kognisjon, forbedrer hukommelsen, booster den kreative tenkingen og øker aktiviteten til hjerne neuronene. Dette er hjernemat basert på frø, noe som i seg selv er ren kraft.

  Bryt kommer i eske med 30 kapsler.

  Les mer…
  11.06.2021 18:32
 • Form

  Form

  Form er et plantebasert proteinpulver som gir tilskudd av BCAA. Form er basert på super-mat, fullpakket av protein og frøkraft for å understøtte gjenopprettingen av muskulaturen. Form brukes før og etter trening, men er også verdifullt tilskudd til aldrende kropper som trenger litt ekstra hjelp for å opprettholde muskulatur.

  «Build, bulk, or tone with just one scoop of FORM»

  Form kommer i poser på 15 pakker som hver inneholder 20g protein i hver servering.

  Smak: Vanilje eller Sjokolade

  Les mer…
  11.06.2021 18:08
 • Core

  Core

  Si farvel til grønnsaks smoothier og si hei til Core.

  Core er basert på vitenskapelig formel og er fullpakket av næringsstoffer i en enkel pose. Dette er et grønt kraftverk som renser kroppen din, booster immunforsvaret og tilfører essensielle vitaminer og mineraler. Ikke minst reduserer Core inflammasjoner. Det har aldri vært enklere å få i seg alt det grønne som er så viktig for kroppen din.

   Core kommer i eske på 30 poser.

  Les mer…
  10.06.2021 18:57
 • Soul RED

  Soul RED

  Soul Red er hjertevennlig helse på pose. Dette næringstilskuddet ble formulert med fem systems fordeler. Soul RED nedkjemper inflammasjoner, støtter en sunn hjertefunksjon, booster immunsystemet, forbedrer blodsirkulasjonen og gir langvarig energi. 

  «Two ounces a day really will keep the doctor away»

  Soul Red kommer i eske på 15 poser

  Les mer…
  10.06.2021 18:50
 • Pure

  Pure

  Pure er designet spesielt til magen din. Dette er en blanding av pre og probiotika som arbeider harmonisk for å forbedre magehelsen, bistå fordøyelsen og redusere oppblåst mage. Pure inneholder også frøbaserte næringsstoffer for å redusere inflammasjon i magen og sikre en allsidig følelse av velvære og helse. En gladere mage betyr en gladere deg.

  Pure kommer i pose på 30 serveringer.    Smak: Mango og fersken eller Punchfrukt

  Les mer…
  09.06.2021 23:08